Uncategorized

DET ER SNART FASTELAVN

Fastelavn er lige rundt om hjørnet. Og som del af fest teamet, står vi for den store fastelavnsfest i år. Det bliver med et hav af søde, frække unger, der sammen med de voksne, kommer udklædte og slår katten af tønden. Mine to ældste piger glæder sig utroligt meget og er ret så optagede af, hvad de skal klæde sig ud som.

Men før alt sjov, skal festen forbedredes. Og det må man sige, at børnene i fest teamet har taget seriøst. Vi har været så glade for, at kunne få vores tønde, bat, kroner, masker, pynt med mere gennem www.fastelavnstoenden.dk. Jeg bestilte det hele den ene dag og havde det bogstaveligt talt halvandet døgn efter! Dét er hurtig levering! Og før vi nåede at blinke, var børnene i fuld gang med forbedredelserne til det store fastelavnsarrangement. De hyggede, grinte, klippede og klistrede og fik pyntet tønden rigtig fint. De havde en fantastisk hyggelig dag sammen og vi alle ser frem til festen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *