Family,  Product Review

Vores fotobog fra saal-digital.dk

Saal-digital.dk

Endelig fik jeg langt om længe bestilt en fotobog med billeder af en tidligere ferie. Efter jeg så mine børns glædelige reaktion, fortryder jeg lidt, at jeg ikke har gjort det her tidligere. Men jeg synes ærligt, at det har været svært at vurdere andre firmaers kvalitet. Og når jeg endelig tog mig sammen, var selve processen med at uploade billeder på hjemmesiden fuldstændig håbløs langtrukken og besværlig.

For nyligt blev jeg introduceret til saal-digital.dk, som gør sig i billedefremkaldelser. De kan lave alt fra fotobøger, plakater til kopper og puder samt andre ting til hjemmet. Det hele virkede nemt og til en fair pris.

Sådan fungere det…

På saal-digital’s hjemmeside, henter du et program ned, hvor du meget let vælger hvilket produkt du ønsker. Herefter kan du tilføje og redigere billeder. Jeg valgte for eksempel fotobog. Her kan du selv tilføje og rokere rundt på billederne, bestemme antal billeder og placeringer på siderne, ændre og tilføje baggrundsfarver og mønstre samt tilføje tekst på eksempelvis forside og bagside. Når alt er færdigt, trykker du blot på læg i kurv og betaler for dit produkt, som du ellers ville online.

Fantastisk resultat, nemt og bekvemt

Levering skete ret hurtigt. Jeg tror der gik en uge eller lidt mere, før jeg stod med bogen. Det synes jeg er ret godt klaret, når vi taler fremkaldes og i dette tilfælde tryk af en bog. Hele bogen er i en kvalitetsklasse, jeg endnu ikke har set før. Lige fra farver og papirskvalitet til det tykke omslag og tryk, oser af kvalitet og luksus.

Der var stor stor glæde herhjemme, da jeg overraskede børnene med den. Bogen lå nærmest fast på sofabordet til gennemgang hver dag, de første dage. Med den glæde, er det et oplagt gavevalg i fremtiden. Jeg sidder allerede i skrivende stund og planlægger hvilken bog, de skal have næste gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *